Veel gestelde vragen

Met welke materialen werk je vooral?

Ik werk vooral met natuursteen, edelsteen, veren, schelpen en Stainless Steel. In de meeste gevallen staat het materiaal bij het product beschreven. Mis je deze ergens of heb je een specifieke vraag stel deze dan gerust via het contactformulier of middels een dm naar Instagram account @colorfoulsouls_michelle

Hoe weet ik welke maat armband ik moet hebben?

Soms zijn armbanden er alleen in een vaste maat, maar in de meeste gevallen is het mogelijk aparte maten te bestellen. XS=16cm, S=17cm, M=18cm en L=19cm. Deze maten zijn de exacte maten van de armband. We adviseren je deze iets grote te nemen dan de exacte omtrek van je pols. Wanneer je dus een polsomtrek hebt van 16cm, zou een armband van 17cm heel passend zijn. Op deze wijze is deze niet te strak en niet te wijd.

Hoe zit het met verzenden?

Nadat jij je bestelling hebt geplaats kan je deze binnen 2 tot 3 werkdagen thuis verwachten. Het pakket wordt verzonden met PostNL en is voorzien van een Track and Trace code. De kosten voor verzending bedragen €4,15 per bestelling. ColorfulSouls is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen door PostNL.

Daarnaast is het ook mogelijk om de bestelling in Maassluis af te halen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. indien je voor deze optie kiest ontvang je een bericht wanneer deze kan worden afgehaald.

Mag ik mijn bestelling ook via Instagram doen?

Het is mogelijk om je bestelling via Instagram te doen. In dit geval ontvang je een betaalverzoek. Nadat deze is voldaan ontvang je het product binnen 2 tot 3 werkdagen.

Kan ik mijn bestelde artikel(en) retourneren?

We hopen natuurlijk dat je blij bent met een product en dat deze naar wens is. Het kan natuurlijk voorkomen dat het product je niet goed past of deze niet voldoet aan je verwachtingen. Retourneren is mogelijk, binnen 14 dagen, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen. Neem hiervoor via het contactformulier contact op en vermeld hierbij de reden, het product dat je zou willen retourneren en het ordernummer. De eventuele verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betaling is mogelijk via Ideal. Bij bestellingen via Instagram ontvang je een betaalverzoek.

Stond jouw vraag er niet bij? Laat deze dan achter via onderstaand contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.