Gepersonaliseerde sieraden

Ik kan er enorm van genieten om een persoonlijk en betekenisvol sieraad voor iemand te maken dat écht bij iemand of een gelegenheid past.

Te denken aan een cadeautje voor jezelf of juist voor een ander, om een speciaal moment te herinneren of te vieren, ter nagedachtenis aan iemand of om te verbinden.

Ik maak hierbij veel gebruik van edelstenen, bedels met symbolen en letterkralen. Jij geeft aan wat je precies zoekt, en wat je hoopt dat een sieraad zou symboliseren. Vervolgens maak ik vrijblijvend een plan en leg deze aan je voor. Wanneer alles naar wens is, ga ik hiermee aan de slag.

Naast een betekenisvol sieraad is het ook mogelijk een 'gewoon' sieraad op maat te laten maken, simpelweg omdat je dit mooi vindt. Te denken aan een bepaalde kleur of iets dat mooi matcht bij een outfit. Ik denk hierin graag met je mee!

Zou je het leuk vinden wanneer ik voor jou een persoonlijk sieraad maak, geheel naar jouw wens? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand contactformulier of via een DM op de instagrampagina @colorfulsouls_michelle en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Let op: de levertijd van gepersonaliseerde sieraden kan afwijken van de andere producten op deze website.

Liefs Michelle

Hieronder zie je enkele voorbeelden van sieraden op maat.

Deze mooie set maakte ik voor een hele lieve moeder. In de steen zijn Amazoniet, Agaat, Groene Aventurijn verwerkt. Dit is afgezet met kralen voorzien van een 24K gouden coating.

De Amazoniet staat voor harmonie. De band die moeder en dochter voelen.

De Agaat werkt o.a. aardend en beschermend. Iets dat staat voor de kracht die deze moeder bij zich draagt.

De Groene Aventurijn symboliseert de rust en de kalmerende werking in de band tussen moeder en kind.

De bedel is van melkkwarts en heeft een zuiverende werking.

Deze armband van chakrakralen maakte ik voor een energieke en kleurrijke vrouw die geregeld al haar kleuren, licht en enthousiasme op anderen laat schijnen.

Het bedeltje van het hartje staat symbool voor zelfliefde en liefde voor alle dierbare om haar heen.

Deze set mocht ik maken voor een vrouw die dol is op roze, paars en goud. Er waren de afgelopen periode de nodige obstakels op haar pad gekomen, wat haar veel negatieve energie had gekost.

De armband met grote kralen is gemaakt van Rozenkwarts en Bergkristal, met een bedel van de edelsteen Amethist. Deze drie stenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. Ze zetten negatieve energie om in een complete energie van liefde, inzicht, balans en harmonie.

Deze armbandenset heb ik mogen maken voor een hele mooie en sterke vrouw 💜 Na hard vallen is zij weer opgestaan, en man wat straalt deze vrouw! Net als de lotus, gegroeid uit (en juist door!) de modder. De armband met panterprint staat voor de kracht in haar. Afgemaakt met lila en paarse kralen omdat dit haar lievelingskleur is.

Deze ketting is voor een vrouw wiens roots in Afrika liggen. De wortels van deze levensboom symboliseren deze mooie roots. Deze is gecombineerd met Afrikaanse Turkoois Jasip. Deze steen komt uit Afrika en zorgt voor positiviteit. Daarnaast brengt deze steen verleden en toekomst in evenwicht.

Deze mooie armband is voor een lieve vader. De levensboom met stevige wortels staat voor zijn rol binnen het gezin. De armband is gemaakt van kralen van de beschermende tijgeroog. steen.

Deze set is voor mijn eigen lieve kleine dierenvriend. Een panterkraal omdat dit zijn lievelingsdier is in combinatie met kralen van de edelsteen serpentijn, welke staat voor bescherming, evenwicht en innerlijke rust.

Deze armbandenset is voor een sportieve vrouw, een echte doorzetter. De golf symboliseert een constante beweging van het leven, een onstuitbare kracht van de natuur. Met als tegenhanger een armband van de edelsteen Amethist. De Amethist werkt o.a. zuiverend, ontspannend en zorgt voor harmonie en innerlijke rust.

Deze armband van maansteen heb ik gemaakt voor een vrouw die grote stappen heeft gezet, wat haar dichter bij zichzelf heeft gebracht en een gevoel van vrijheid heeft gegeven.

De maansteen staat voor het vieren van haar zelfinzicht en het volgen van haar intuitie. De veer staat voor het gevoel van vrijheid dat dit haar brengt.

Deze fijne zomerse enkelbandjes zijn voor een lieve moeder en dochter. Lekker shinen en twinnen in kleuren die zij mooi vinden :-)

Deze armbanden maakte ik voor een stoere broer en zijn lieve zusje. Gemaakt van natuursteen met één matchende steen als symbool voor de band tussen beide kinderen.

Een Agaat armband met een bijzondere vakantieherinnering die nét iets te groot zat. Ik maakte hem kleiner en met de overige kralen maakte ik bijpassende oorbellen.

Deze armband mocht ik in een groter aantal maken voor de deelnemers van een Empowerment retraite op Ibiza. De eerste steen is de regenboog maansteen en symboliseert het loslaten van wat niet meer dient, de 'E' staat voor Empowerment en de laatste steen is een Amazoniet en staat voor de harmonie en rust in jezelf. De pauwenveer symboliseert het trots mogen zijn op jezelf.

Soms krijg je verzoeken voor sieraden op maat, waar een verhaal achter zit wat je raakt. Zo kreeg ik het verzoek een sieraad te maken voor een krachtige vrouw die te horen heeft gekregen niet lang meer te leven. Ik maakte een armband die zij tot het eind bij zich kan dragen. Wat bij het geven door haar vriendin symbool stond voor hun band en mooie persoon die zij is. Ik gebruikte de rutielkwarts, een edelsteen die kan helpen bij het gevoel van angst en het gevoel van innerlijke rust kan versterken. Tevens zit er een bedel van een vlinder 🦋 aan welke symbool staat voor de mooie vrouw die zij is. Haar naasten genieten van haar gefladder om hen heen, en straks zal zij haar vleugels elders uitslaan ✨️

Deze set mocht ik maken voor een moeder die een persoonlijk cadeau aan haar lieve dochter wilde geven🤗💫

Een armband die liefde ademt 💞

Gemaakt van de edelsteen rozenkwarts die o.a. staat voor zelfliefde en liefde voor de mensen om je heen. Met een goud hartje wat symbool staat voor het sterke, lieve en krachtige meisje dat ze is 🙏🍀

Deze mooie set mocht ik maken voor een vrouw die dol is op zilver en blauw en graag meer balans wilde ervaren.

Deze set is gemaakt van Amazoniet, Witte Jade en Aquamarijn.

De Witte Jade is een edelsteen die zorgt voor harmonie, evenwicht en balans. De Amazoniet wordt ook wel de edelsteen van harmonie genoemd. Het stimuleert niet alleen harmonie in jezelf, maar ook in contact met anderen. De steen helpt je emoties en gedachtes in balans te brengen. Daarnaast heeft de Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking.

Deze armband mocht ik maken voor een lief, sterk en veerkrachtig meisje.

De vlinder kwam steeds als symbool voor haar terug op verschillende vlakken. De armband is gemaakt van kralen van lepidoliet, amethist en polariskraal. De lepidoliet is een kalmerende en reinigende steen die kan helpen bij het verlichten van spanning. Daarnaast brengt de amethist ontspanning, harmonie en innerlijke rust.

Heb je een vraag? Laat deze dan achter via onderstaand contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.