Armbandenset 'Wisdom'

€ 42,95

incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De armbanden van de Mpowermentlijn zijn speciaal voor iedereen die zijn of haar kracht wil (her)vinden. Sieraden met impact om elke dag jouw levenskracht te voelen en te vieren en die je daarnaast elke dag te herinneren aan jouw levensmissie. De armbanden worden geleverd met een mooie kaart met daarop de beschrijving van de werking van de edelstenen die zijn gebruikt.


Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Ageliet, Witte Jade, Regenboog Maansteen en Witte Agaat. Deze armbanden staan symbool voorwijsheid, intuïtie, bescherming en sereniteit. Het met vertrouwen en vanuit innerlijke wijsheid leven. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort. De vier edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.


De Regenboog Maansteen is een beauty die schittert vanuit de verbinding met de maan. Deze edelsteen versterkt je intuïtie en haalt jouw innerlijke wijsheid naar voren. Daarnaast beschermt de Regenboog Maansteen je tegen negatieve invloeden en zorgt ervoor dat je goed geaard blijft.


De Witte Jade is een prachtige steen die symbool staat voor zuiverheid en sereniteit. De steen biedt hoop en vertrouwen waardoor je wat niet meer van jou is mag laten en blokkades kunt opheffen.


De Angeliet heeft een beschermende en kalmerende werking. Het bevordert innerlijke kalmte, empathie en versterkt het innemen van je eigen ruimte. Deze steen draagt bij aan het vergroten van je zelfvertrouwen, dat jij er mag zijn helemaal zoals je bent.


De Witte Agaat heeft een kalmerende werking en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Het heeft de kracht om uit te zoomen waardoor je helder naar situaties kan kijken en tot passende oplossingen kunt komen.


De pauwenveer staat symbool voor trots, schoonheid, zelfliefde, vernieuwing van het leven en vrijheid. Het oog van de veer staat voor het kijken naar de wereld met een open mind.

Dat is wat wij jou gunnen. Dat jij je vrij, liefdevol en open minded mag voelen en vol trots in schoonheid je leven leeft.


Liefs Michelle en Miriam