Armbandenset 'Trust'

€ 36,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

De armbanden van de Mpowermentlijn zijn speciaal voor iedereen die zijn of haar kracht wil (her)vinden. Sieraden met impact om elke dag jouw levenskracht te voelen en te vieren en die je daarnaast elke dag te herinneren aan jouw levensmissie. De armbanden worden geleverd met een mooie kaart met daarop de beschrijving van de werking van de edelstenen die zijn gebruikt.


Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Labadoriet, Groene Aventurijn en Witte Jade. Deze armbanden staan symbool voor hoop, zelfvertrouwen en optimisme. Vanuit vertrouwen in jezelf kun je een mooie groei doormaken. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort. De drie edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.


De Groene Aventurijn versterkt jouw vertrouwen vooral in tijden van groei en verandering. Het is een steen van optimisme en positieve energie, het zorgt ervoor dat je meer lichtheid en levenslust ervaart. Het geeft je dan ook echt een boost en je batterij laadt ervan op.


De Witte Jade is een prachtige steen die symbool staat voor zuiverheid en sereniteit. De steen biedt hoop en vertrouwen en versterkt dan ook zeker de groene Aventurijn. Het is een steen met krachten van manifesteren, het helpt je voorspoed en geluk aan te trekken.


De Labadoriet is een beschermende steen en kan helpend werken tegen negatieve invloeden waardoor het positieve en het optimisme nog meer ruimte krijgt. Dit kan zorgen voor meer focus richting jouw bestemming. Daarnaast geeft deze steen ook kracht, vermindert het angst en vergroot het jouw (zelf)vertrouwen.


De pauwenveer staat symbool voor trots, schoonheid, zelfliefde, vernieuwing van het leven en vrijheid. Het oog van de veer staat voor het kijken naar de wereld met een open mind.

Dat is wat wij jou gunnen. Dat jij je vrij, liefdevol en open minded mag voelen en vol trots in schoonheid je leven leeft.


Liefs Michelle en Miriam