Armbandenset 'Independence'

€ 39,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

-Mpowermentlijn-


De armbanden van de Mpowermentlijn zijn speciaal voor iedereen die zijn of haar kracht wil (her)vinden. Sieraden met impact om elke dag jouw levenskracht te voelen en te vieren en die je daarnaast elke dag te herinneren aan jouw levensmissie. De armbanden worden geleverd met een mooie kaart met daarop de beschrijving van de werking van de edelstenen die zijn gebruikt.


Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Lepidoliet, Amethist, Grijze Agaat, gecombineerd met de Zoetwater parel, De set staat symbool voor onafhankelijkheid, focus, ontspanning en liefde. Het ten volle uit van het leven te willen, durven en kunnen genieten. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort.

De vier edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.


De Lepidoliet stimuleert onafhankelijkheid en versterkt de focus op het verwezenlijken van jouw doelen. Hiermee is het een echte krachtpatser op het gebied van autonomie en het volgen van je eigen pad en je persoonlijke groei.


De Amethist mag met de beschermende, zuiverende en ontspannende werking niet ontbreken. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en je ervaart balans. Dit maakt dat jij nog beter je eigen pad gaat volgen.


De grijze Agaat werkt kalmerend en stimulerend. Kenmerkend voor de grijze Agaat is dat deze deze troost kan bieden in tijden van verdriet of moeilijkheden. Precies wat je nodig hebt als je persoonlijke groei doormaakt, het herinnert je eraan dat jij ook in moeilijkere tijden in je eigen kracht kunt blijven staan.


De Zoetwater Parel staat symbool voor geluk, zuiverheid en liefde. Hoe mooi, in liefde, vanuit je zuivere intentie jouw pad succesvol bewandelen.


De pauwenveer staat symbool voor trots, schoonheid, zelfliefde, vernieuwing van het leven en vrijheid. Het oog van de veer staat voor het kijken naar de wereld met een open mind.

Dat is wat wij jou gunnen. Dat jij je vrij, liefdevol en open minded mag voelen en vol trots in schoonheid je leven leeft.


Liefs,

Michelle en Miriam