Armbandenset 'Empowerment'

€ 39,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

-Mpowermentlijn-


De armbanden van de Mpowermentlijn zijn speciaal voor iedereen die zijn of haar kracht wil (her)vinden. Sieraden met impact om elke dag jouw levenskracht te voelen en te vieren en die je daarnaast elke dag te herinneren aan jouw levensmissie. De armbanden worden geleverd met een mooie kaart met daarop de beschrijving van de werking van de edelstenen die zijn gebruikt.


Deze armbandenset is gemaakt van de edelstenen Amazoniet, Labadoriet en Grijze Agaat. De set staat symbool voor kracht, zelfliefde en zelfbewustzijn. Het ten volle uit van het leven te willen, durven en kunnen genieten. Met alle kracht en kwetsbaarheid die hierbij hoort.

De drie edelstenen die in deze armband zijn verwerkt hebben een versterkende kracht op elkaar.


De Amazoniet is bij uitstek de empowerment steen. Amazoniet staat voor hoop, optimisme en versterkt je innerlijke kracht.


De Labadoriet is een beschermende steen en kan helpend werken tegen negatieve invloeden. Dit kan zorgen voor meer focus op jouw eigen weg en richting jouw bestemming.

Daarnaast geeft deze steen ook kracht, vermindert het angst en vergroot het jouw (zelf)vertrouwen.


De grijze Agaat werkt kalmerend en stimulerend. Kenmerkend voor de grijze Agaat is dat deze de kracht heeft om troost te bieden in tijden van verdriet of moeilijkheden. Een mooie combinatie met de Amazoniet en Labadoriet om je te herinneren dat jij ook in moeilijkere tijden in je eigen kracht kunt blijven staan.


De pauwenveer staat symbool voor trots, schoonheid, zelfliefde, vernieuwing van het leven en vrijheid. Het oog van de veer staat voor het kijken naar de wereld met een open mind.

Dat is wat wij jou gunnen. Dat jij je vrij, liefdevol en open minded mag voelen en vol trots in schoonheid je leven leeft.


Liefs Michelle & Miriam