Birthflower Kettingen

We hebben mooie Birth Flower Kettingen aan onze collectie toegevoegd! Birth Flower betekent geboortebloem en staat voor jouw persoonlijke geboorteperiode. Iedere maand heeft één en in sommige gevallen twee bloemen die centraal staan. Elke bloem heeft zijn eigen betekenis en bijbehorende kenmerken. Je kan dit een beetje vergelijken met een sterrenbeeld.

Check gauw bij jouw geboortemaand wat jouw geboortebloem is en wat bijbehorende kenmerken zijn. Wanneer je een Birth Flower bij ons besteld wordt deze geleverd met een mooi kaartje voorzien van de beschrijving van jouw geboortebloem. Super leuk als cadeautje voor een ander of voor jezelf!

Alle kettingen in de webshop zijn goudkleurig en van Stainless Steel, hierdoor zijn ze kleurvast. De goudkleurige kettingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Het is mogelijk al onze Birth Flower Kettingen in het zilver te bestellen, hier is echter wel een iets langere levertijd aan verbonden. Stuur voor meer informatie een berichtje via ons contactformulier of middels een DM op onze Instapage.